Reinigen van containers aangezien als mogelijke brand op de Nieuwe Broekweg in Gouda

GOUDA – Maandagavond 18 december werd de brandweer gealarmeerd voor een brandgerucht op de Nieuwe Broekweg in Gouda. Een omstander had rookvorming gezien vanaf het terrein van een bedrijf.

Bij aankomst van de brandweer was al snel duidelijk dat het loos alarm was. Een bedrijf dat gevestigd is op industrieterrein Gouwestroom reinigt regelmatig containers op het terrein. Hierbij komt er stoom vrij wat kan worden aangezien als zijnde rookvorming. De brandweer kon na snel overleg met de ter plaatse gekomen politie retour.

Foto’s : Franklin Coenen

 

20171218230846.jpg

20171218230847.jpg

20171218230848.jpg

 

20171218230850.jpg

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Franklin Coenen. Ik fotografeer al een lange tijd het werk van hulpdiensten en ik doe dit sinds maart 2015 voor 112HM. Het fotograferen van hulpdiensten is een grote hobby van mij en ik doe dit al van jongs af aan. Ik woon in Gouda en fotografeer dan ook voornamelijk in de regio Gouda en Gouwe IJssel, soms wil ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Ik ben ooit begonnen met foto's maken op mijn mobieltje en nu jaren later gebruik ik mijn Nikon D7200 met een Nikkor 18-300mm. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten