Ravage na ongeval met bestelbus en auto Schoonhovenseweg – N207 Stolwijk

STOLWIJK – Woensdag 20 december even na 11:00 werden politie, ambulance en brandweer gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Schoonhovenseweg – N207 in Stolwijk.

Op de N207 tussen de aansluitingen met Stolwijk – dorp en Stolwijk industrieterrein bleken een bestelbus en een auto een aanrijding met elkaar te hebben gehad. De auto, komend vanuit Bergambacht, kwam door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht. De tegemoetkomende bestelbus probeerde nog uit te wijken maar een aanrijding kon niet meer worden voorkomen.

De bestelbus klapte op zijn kant en kwam tientallen meters verder tot stilstand. De auto kwam in de vangrail terecht op de tegengestelde richting. De weg lag bezaaid met brokstukken en zelfs een compleet afgebroken wiel liet als stille getuige zien hoe hard de klap geweest moet zijn. Ook de bak van de bestelwagen was losgekomen.

Niemand bleek bekneld te zitten. De chauffeur van de bestelbus kon met behulp van omstanders zelf zijn voertuig uitkomen en bleek niet gewond. De automobilist kon ook zelf uit zijn voertuig komen en is door de ter plaatse gekomen ambulancedienst gecontroleerd. Of dit slachtoffer ook naar het ziekenhuis is vervoerd is bij ons niet bekend.

De weg is tot even na 16:00 tussen Stolwijk en Bergambacht afgesloten geweest vanwege de afhandeling van het ongeval. Verkeer vanuit Gouda kon het ongeval via de naastgelegen parallelweg passeren.

Foto’s: Marco van Bemmel

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. Sybilla van der Laan

    Dat ongeluk met die bestelbus en auto was wel de moeite waard om te fotograferen, prachtige foto’s, echt heel mooie foto’s

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten