Twee mannen aangehouden na gewapende roofoverval in Goudse wijk Goverwelle

GOUDA – Op woensdagavond heeft er een gewapende overval plaatsgevonden in de Goudse wijk Goverwelle. Twee mannen van 17 en 18 zijn hiervoor aangehouden.

Op hun vluchtroute werd het gebruikte wapen gevonden bij de kruising van de Voorwillenseweg met de Goverwellesingel. Het vuurwapen, welke nep bleek te zijn, is in beslag genomen. Woensdag om 21.20 uur moesten twee jonge slachtoffers in het Steinse Groen onder bedreiging hun geld afstaan. Getuigen zagen dat en maakten er een opmerking over.

De verdachten renden hierop weg naar station Goverwelle. Na een zoektocht trof de politie hen aan. Een wandelaar wees agenten op het nepwapen. De vermoedelijke buit is aangetroffen bij het aangehouden duo.

Foto’s: Remco F Gerritsen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten