Omgevallen kaars veroorzaakt brand Prins Clausweg Leiden

LEIDEN – Donderdagavond 4 januari rond 20.00 uur is brand ontstaan in een flat aan de Prins Clausweg in Leiden.

De brandweer heeft de brand geblust en vervolgens de woning geventileerd. De oorzaak zou mogelijk een omgevallen kaars zijn. Door de brand liep de woning kleine rookschade op. Gelukkig raakte er niemand gewond.

Foto’s : Wouter Hoeben

20180104203325.jpg

20180104203326.jpg

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wouter Hoeben. Sinds begin 2016 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Leiden. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten