Dakbrand in woning, ‘s-Gravendamseweg Noordwijkerhout

NOORDWIJKERHOUT – In de nacht van vrijdag op zaterdag is er rond half 2 een brand uitgebroken in een woning aan de ‘s-Gravendamseweg in Noordwijkerhout. Rondom de schoorsteen was er sprake van rookontwikkeling.

De brandweer heeft in eerste instantie een straal hoge druk ingezet om de brand meester te worden. Vervolgens zijn de dakpannen gesloopt/verwijderd om de brandhaard goed te kunnen bestrijden. Uiteindelijk was de brand snel onder controle. De politie zette een deel van de straat af om de brandweer de ruimte te geven.

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Robert van Voorst, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2008 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Sassenheim en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten