Stacaravan volledig uitgebrand op Recreatiepark IJsseldreef aan het Oosteinde in Moordrecht

MOORDRECHT – Maandagavond 8 januari werd de brandweer gealarmeerd voor een brand op recreatiepark IJsseldreef aan de Oosteinde in Moordrecht. Een stacaravan stond volledig in brand en de brandweer schaalde op naar middelbrand.

De brandweer kwam ter plaatse en richtte zich gelijk op de brand dat vanaf afstand al goed te zien was. Omstanders hebben geprobeerd de brand te blussen maar de brand was al te hevig. Een man liep bij de bluspoging brandwonden op aan zijn onderarm en is behandeld door de ter plaatse gekomen ambulance. Ook is er een persoon onderzocht vanwege rookinhalatie. De brandweer had de brand vrij snel onder controle en kon voorkomen dat de brand oversloeg. Van de stacaravan is niks meer over.

Foto’s : Franklin Coenen

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten