Kliko in berging van appartementencomplex in brand, Middenmolenlaan Gouda

GOUDA – Ongeveer 20 minuten nadat er brand was ontstaan in een auto aan de Goudse Fugalaan, werd er nogmaals brand geconstateerd op zeer korte afstand daarvandaan. Ditmaal betrof het een berging van een appartementencomplex aan de Middenmolenlaan.

De brandweer zette direct na aankomst een binnenaanval in, waardoor de brand snel onder controle was. Wel kwam er door het bluswerk veel rook vrij. Het bleek te gaan om een kliko te gaan, welke in de berging stond. De woningen boven de berging werden ontruimd ten tijde van de brand.

De oorzaak van de brand is onbekend. Onderzoek moet uitwijzen of er eventueel een verband bestaat tussen de twee branden.

Foto’s: Remco F. Gerritsen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten