Gaslek door werkzaamheden met graafmachine, Kerkstraat Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op vrijdagochtend heeft de brandweer een melding ontvangen van een gasontsnapping aan de Kerkstraat in Waddinxveen. Bij werkzaamheden was met een graafmachine een leiding geraakt.

De leiding zou, volgens de uitvoerder, pal onder de trottoirband, welke weggehaald moest worden, hebben gelegen en klaagde hierover. Stedin heeft aangegeven vaker “problemen” te hebben met deze uitvoerder, aangezien het vaker tot dit soort meldingen zou zijn gekomen. De waarheid over deze twee stellingen blijft vooralsnog onbekend.

Eén woning kwam tijdelijk zonder gas te zitten door het voorval. De brandweer heeft metingen verricht en er werd inderdaad gas gemeten. Stedin heeft het gat gedicht waarop de betreffende woning weer was voorzien van gas. Ook in de omgeving is nog gecontroleerd op gas, maar dat werd niet meer aangetroffen. Hierop konden de brandweerlieden terug naar de kazerne en konden de werkzaamheden hervat worden. Een naastgelegen school hoefde gelukkig niet ontruimd te worden.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten