Man naar ziekenhuis na te water raken met graafmachine, Hoogeind Driebruggen

DRIEBRUGGEN – Aan het begin van de middag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een voertuig welke te water was geraakt op het Hoogeind in Driebruggen.

De machinist was onwel geworden en belandde daarna in het water. Een collega heeft de man uit het water en cabine gehaald. Het slachtoffer is enige tijd behandeld in de ambulance waarna hij is vervoerd naar een ziekenhuis in Utrecht. Het bergen van de graafmachine zal een behoorlijke klus worden.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten