brandweer wederom gealarmeerd voor loszittende kap van schoorsteen op dak van flat, Buitendijklaan Leiderdorp

LEIDERDORP – Zaterdagochtend 20 januari is de brandweer van Leiden wederom enige tijd bezig geweest met een loszittende kap van een schoorsteen op het dak van een flat aan de Buitendijklaan in Leiderdorp.

Om 10:30 uur werden de politie en brandweer gealarmeerd voor een melding stormschade. Op locatie bleek de kap van een schoorsteen op het dak van een flat, waar de brandweer oudjaarsochtend ook al enige tijd druk mee bezig was geweest, wederom los te zitten en op een neer te klapperen. Een voorbijganger zag dit waarop de brandweer is gebeld. De brandweer is ook dit keer met behulp van de autoladder richting het dak van de flat gegaan waarna ze de kap hebben vastgezet.

Nadat alles is weer vastgezet was is men retour gegaan. Ten tijde van het incident was de Buitendijklaan vanaf de Buitenhoflaan afgesloten voor het autoverkeer in verband met de opstelplaats van de autoladder van de brandweer.

Foto’s : Ingezonden foto

20180120115037.jpg

20180120115038.jpg

20180120115039.jpg

20180120115040.jpg

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten