Man aangehouden na frontale aanrijding, Willem de Zwijgerlaan Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op zaterdagavond heeft er een frontale aanrijding plaatsgevonden op de Willem de Zwijgerlaan in Waddinxveen. Naast politie en ambulance werd ook de brandweer gealarmeerd voor een voertuigbrand.

Van brand bleek echter geen sprake, wel was er lichte rookvorming van onder de motorkap van één van de voertuigen vandaan. De brandweer heeft wel een controle uitgevoerd. De bemanning van de ter plaatse gekomen ambulance heeft één persoon nagekeken, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis.

Eén van de bestuurders is aangehouden na het ongeval, dit vanwege vermoedelijk alcoholgebruik. Het lijkt erop dat deze partij op de verkeerde weghelft heeft gereden en zodoende als spookrijder de aanrijding heeft veroorzaakt. Dit kon echter niet bevestigd worden.

De Willem de Zwijgerlaan werd na het ongeval afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer ter hoogte van de Albert Heijn. Ondanks de wegafsluiting besloten enkele automobilisten dat die niet voor hen was, waarop zij door de politie werden aangesproken. Nadat de beide voertuigen geborgen waren, kon de weg weer worden vrijgegeven.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten