Gewonde bij éénzijdig ongeval op de Goudse Poort in Gouda

GOUDA – Woensdagmiddag 31 januari is een voertuig zwaar beschadigd geraakt nadat deze uit de bocht vloog op de Goudse Poort in Gouda. De bestuurder raakte hierbij gewond.

De brandweer heeft de deur, welke ontwricht was, open gemaakt, zodat het slachtoffer uit het voertuig kon komen. Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis. De Goudse Poort was gedeeltelijk gestremd. Een berger heeft het voertuig geborgen.

Foto’s : Franklin Coenen

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten