Gewonde bij éénzijdig ongeval op de Goudse Poort in Gouda

GOUDA – Woensdagmiddag 31 januari is een voertuig zwaar beschadigd geraakt nadat deze uit de bocht vloog op de Goudse Poort in Gouda. De bestuurder raakte hierbij gewond.

De brandweer heeft de deur, welke ontwricht was, open gemaakt, zodat het slachtoffer uit het voertuig kon komen. Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis. De Goudse Poort was gedeeltelijk gestremd. Een berger heeft het voertuig geborgen.

Foto’s : Franklin Coenen

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Franklin Coenen. Ik fotografeer al een lange tijd het werk van hulpdiensten en ik doe dit sinds maart 2015 voor 112HM. Het fotograferen van hulpdiensten is een grote hobby van mij en ik doe dit al van jongs af aan. Ik woon in Gouda en fotografeer dan ook voornamelijk in de regio Gouda en Gouwe IJssel, soms wil ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Ik ben ooit begonnen met foto's maken op mijn mobieltje en nu jaren later gebruik ik mijn Nikon D7200 met een Nikkor 18-300mm. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

4 Reacties

 1. Cor

  Ik vind het toch iedere keer bijzonder dat mensen daar uit de bocht vliegen. Volgens mij zijn ze met andere dingen dan stuur bezig.

 2. jeandixke

  Te hard gereden? Er geldt ook daar een maximum snelheid van 50 km/uur. Als je dat rijdt, rijden er altijd andere auto’s veel harder. Er zou weer regelmatig snelheid gemeten moeten worden en bonnen uitgedeeld.

 3. Ivan Coufreur

  Ze moeten daar gewoon iets aan doen. Oa: Handhaven op de snelheid, en controleren dat je bijvoorbeeld niet met je telefoontje bezig bent en op de weg let.

 4. Henk

  Ik rij daar al jaren dagelijks twee keer en het is mij met 50-55km per uur nog geen één keer gelukt om ook maar een beetje het gevoel te hebben dat het mis gaat. Deze brokkenpiloten rijden als aso’s. Zie ze regelmatig als een gek door de bochten gaan.

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten