Brand in houtkachel van woning, Noordeinde Boskoop

BOSKOOP – Op zondagmiddag is er brand ontstaan in een houtkachel in een woning aan het Noordeinde in Boskoop. De bewoners waren thuis en merkten zelf de brand op waarop zij de brandweer konden alarmeren.

De brandweer was snel ter plaatse en zette gelijk een binnenaanval in. De brand was snel onder controle. Wel zou de kachel (deels) opengebroken zijn om het vuur te kunnen doven. Een uitgepakte kettingzaag was daar gelukkig niet bij nodig, zodat de schade enigszins beperkt kon worden. Tevens is het pand nog geventileerd.

Nadat de brandweerlieden klaar waren en wilden inpakken, bleek dit een lastigere klus dan gepland; de hoge druk moest handmatig worden opgerold, aangezien er al een mankement bleek te zijn met de nieuwe tankautospuit. Salvage is vervolgens geweest om de schade in kaart te brengen.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten