Verbouwing van woning houdt hulpdiensten bezig, J.W. Frisoweg Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op zondagmiddag werd de brandweer van post Waddinxveen opgeroepen voor een dienstverlening aan J.W. Frisoweg. De avond ervoor was de politie ook al bij dezelfde woning geweest voor een melding.

De betreffende woning is nog maar net in handen van een nieuwe eigenaar die op zaterdag is begonnen met klussen. Hierbij werd o.a. een raam geraakt welke daarbij kapot is gegaan. Daarvoor belden buurtbewoners op zaterdag al de politie, maar het bleek loos alarm zijn. Deze zondagmiddag waren de omwonenden ongerust dat er mogelijk instortingsgevaar zou zijn, omdat bij de eerste werkzaamheden binnenmuren waren gesloopt.

De nieuwe eigenaar bleek echter onbereikbaar waarop de brandweer middels een ladder naar boven is gegaan en via een openstaand raam naar binnen is gegaan. Er is een korte inspectie geweest, maar niks wees erop dat het pand zou instorten. Het openstaande raam is dichtgedaan en vervolgens ging de brandweer terug naar de kazerne.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten