Brandweer bevrijdt persoon in sportzaal, Van der Marckstraat Leiderdorp

LEIDERDORP – Zondagavond 11 februari om 19.37 uur kwam er een melding van een beknelling bij sportzaal Zijlkwartier op de Van der Marckstraat in Leiderdorp. Bij dit ongeval zijn geen gewonden gevallen.

Een vrouw zat bekneld bij het ongeval, echter niet dusdanig dat de brandweer de bevrijding snel had geklaard. Het ambulancepersoneel heeft zich hierna over de vrouw ontfermd. Na controle bleek de vrouw niet vervoerd te hoeven worden naar het ziekenhuis.

Foto’s : Ingezonden foto

20180211202949.jpg

20180211202950.jpg

20180211202951.jpg

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten