Schoorsteenbrand houdt de brandweer lang bezig, Sweelinckhof Waddinxveen

WADDINXVEEN – De brandweer kreeg op maandag even na 6 uur ‘s avonds de melding van een woningbrand aan de Chopinlaan in Waddinxveen. Dit bleek echter niet het juiste adres, er bleek een flinke schoorsteenbrand in zijstraat Sweelinckhof te zijn.

Brandweerlieden zijn direct naar binnen gegaan, maar ook vanuit de autoladder is men gelijk begonnen om de schoorsteen te ragen. Door de schoorsteenbrand kwam er zwarte rook het kanaal uit en het ragen ging gepaard met een vonkenregen. Men is uiteindelijk ruim een uur bezig geweest om de situatie onder controle te krijgen. Er zijn gelukkig geen gewonden gevallen.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten