Twee gewonden en een afgesloten weg na ernstig ongeval op de Henegouwerweg in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Maandagmorgen 12 februari rond 6.30 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Henegouwerweg (N207) in Waddinxveen. De brandweer werd opgeroepen voor een ongeval met beknelling.

De weg is helemaal afgesloten na ongeval waarbij twee gewonden zijn gevallen, welke naar het ziekenhuis zijn vervoerd. De brandweer hoefde niet in actie te komen; er bleek niemand bekneld te zitten. Vermoedelijk heeft het ongeval te maken met de gladheid, maar dit is nog niet bevestigd. De verkeersongevallen analyse van de politie zal nog onderzoek komen doen. Door de afgesloten weg ontstond er vanuit Boskoop een file met een vertragingstijd van ongeveer een half uur.

Foto’s en video: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten