Een gewonde en flinke schade bij ongeval Opweg Schoonhoven

SCHOONHOVEN – Vrijdagmorgen 16 februari omstreeks 10:47 uur heeft een ongeval plaatsgevonden tussen twee voertuigen op de Opweg in Schoonhoven.

Één persoon is hierbij gewond geraakt en is door het ambulancepersoneel nagekeken. De toedracht van het ongeval is niet bekend. De Verkeer Ongevallen Analyse van de politie zal onderzoek doen naar het ongeval. Het verkeer ondervond enige hinder van het ongeval. De Opweg is enige tijd gestremd geweest.

Foto’s : Niels Bogaard

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Niels Bogaard, fotograaf van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2016 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Krimpenerwaard. Ik fotografeer met de Nikon D7000 / 70-300mm / 10mm fish / 18-105mm. Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten