NIEUW-VENNEP – Vrijdagmorgen 23 februari rond 11.20 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Elemastraat in Nieuw-Vennep.

Door onbekende oorzaak is een auto tegen de gevel aangebotst. Een persoon is hierbij gewond geraakt en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Mogelijk gaat het om een voorbijganger. De hulpdiensten werden groots ingezet, inclusief een traumahelikopter. Deze werd even later afbesteld.

Foto’s : Ingezonden foto

20180223114859.jpg

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten