Verwarde man zwaait met messen op schoolplein, Diamantstraat Alphen aan den Rijn

ALPHEN AAN DEN RIJN – Dinsdagmiddag 6 maart heeft een 44-jarige man uit Alphen aan de Rijn scholieren bedreigd op het schoolplein van het Scala College aan de Diamantstraat in Alphen aan den Rijn.

Het voorval gebeurde in het begin van de middag, toen de man totaal verward het schoolplein opliep en met de jongeren begon te vechten. Niet veel later haalde hij twee grote messen uit z’n jas en begon wild om zich heen te slaan. De man werd door enkele scholieren van het schoolplein gejaagd.

De verwarde man is afkomstig uit één van de naastgelegen zorgwoningen, hij zit daar in een hulpverleningstraject. Hij zou al enkele weken worden uitgedaagd en gepest door de scholieren. Er wordt onderzocht of er andere zorgtrajecten mogelijk zijn.

De snel gealarmeerde politie heeft de man even verderop in de Diamantstraat aangehouden. Volgens getuigen gaf hij zich zonder problemen over. De verdachte zit nog vast wegens bedreiging. De school zorgt voor opvang en nazorg van scholieren.

Foto’s : John Wiersma

20180306164602.jpg

20180306164603.jpg

20180306164604.jpg

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. Gerald

    Ik ken deze man persoonlijk en hij is uitgedaagd door deze Amerikaanse jongeren .een paar weken geleden hebben ze hem in elkaar geschopt met 10 man.zij hele boven lichaam zat onder de blauwe plekken ook schelden ze hem weleens uit voor kut kale of kut Nederlander.deze man doet niemand kwaad tenzij je hem uitdaagd en beledigd.en nu doen ze of dat deze Marokkaanse jongeren helden zijn.tis te gek voor woorden dat vestigings directeur carletti van het scala deze jongeren als engeltjes uit het stof doen komen terwijl zij begonnen en zijn.

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten