Ongeval met meerdere voertuigen op de A20 bij Moordrecht

MOORDRECHT – Deze middag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de A20 bij Moordrecht. Ook de brandweer werd gealarmeerd omdat er mogelijk sprake was van een beknelling.

Ter plaatse had er een ongeval plaatsgevonden waarbij vier voertuigen betrokken waren geraakt. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en er bleek al snel geen sprake te zijn van een beknelling waarop de brandweer retour kon. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft een baby gecontroleerd maar deze bleek gelukkig niks te mankeren. De berger kwam ter plaatse en heeft drie voertuigen geborgen. 1 rijstrook was gestremd wat zorgde voor een vertraging in de richting van Rotterdam.

Foto’s: Franklin Coenen

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Franklin Coenen. Ik fotografeer al een lange tijd het werk van hulpdiensten en ik doe dit sinds maart 2015 voor 112HM. Het fotograferen van hulpdiensten is een grote hobby van mij en ik doe dit al van jongs af aan. Ik woon in Gouda en fotografeer dan ook voornamelijk in de regio Gouda en Gouwe IJssel, soms wil ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Ik ben ooit begonnen met foto's maken op mijn mobieltje en nu jaren later gebruik ik mijn Nikon D7200 met een Nikkor 18-300mm. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten