Tractor te water bij eenzijdig ongeval Lopikerweg Schoonhoven

SCHOONHOVEN – Maandagavond 12 maart rond 18.38 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden met een tractor op de Lopikerweg in Schoonhoven.

Volgens omstanders is het voertuig rechtdoor tegen een boom aangereden en vervolgens de sloot in. De bestuurder is zelfstandig uit het voertuig gekomen en later verzorgd door het ambulance personeel. Of de persoon vervoerd is, is niet bekend. De Lopikerweg is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

Foto’s : Niels Bogaard

20180312192558.jpg

20180312192559.jpg

20180312192560.jpg

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Niels Bogaard, fotograaf van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2016 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Krimpenerwaard. Ik fotografeer met de Nikon D7000 / 70-300mm / 10mm fish / 18-105mm. Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten