Vrouw op de snorbrommer aangereden door personenauto op de Kooilaan in Leiden

LEIDEN – Maandagmorgen 12 maart rond 8.30 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Kooilaan in Leiden. Hier bij is een zwangere vrouw gewond geraakt.

De vrouw wilde de Kooilaan oversteken waar ze niet werd opgemerkt door de automobiliste met een ongeval tot gevolg. Omdat de vrouw op de snorbrommer zwanger is en vocht verloor is ze direct naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) gaat onderzoek doen na de exacte toedacht van het ongeval. De omgeving is afgezet met lint. De weg in de richting van het politiebureau / centrum is dicht voor het verkeer.

Foto’s : Ingezonden foto

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten