Groot duikalarm bij grote zoekactie naar persoon te water langs de Nieuwe Broekweg in Gouda

GOUDA –  Deze avond werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een melding persoon te water aan de Nieuwe Broekweg in Gouda. Al snel werd er opgeschaald naar middel duikalarm en uiteindelijk naar groot duikalarm.

Een persoon wilde volgens getuigen vanaf de Nieuwe Broekweg naar de overkant zwemmen nabij de Julianasluizen. Deze persoon raakte vermist waarop de hulpdiensten werden gealarmeerd.

Meerdere brandweervoertuigen waaronder de duikers gingen aanrijdend. Ook werden er een tweetal ambulances gealarmeerd en kwam het mobiel medisch team ter plaatse. Er werd een grote zoekactie gestart. drie duikteams zijn in het water op zoek gegaan naar de persoon welke mogelijk nog in het water lag, ook werden er drie brandweerboten ingezet om van bovenaf het water af te zoeken. De hulpdiensten hebben van zowel langs als op en in het water gezocht naar de persoon.

Na ruim een uur was de persoon nog steeds niet in het water aangetroffen en waren de hulpdiensten nog volop bezig met de zoektocht totdat er een belangrijk bericht over de portofoon kwam. Er was contact met de persoon en deze was gezond en wel aan wal. Na dit bericht kon men het water laten voor wat het was en gaan inpakken om vervolgens retour te gaan.

Foto’s : Franklin Coenen & Marko van Veen 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Franklin Coenen. Ik fotografeer al een lange tijd het werk van hulpdiensten en ik doe dit sinds maart 2015 voor 112HM. Het fotograferen van hulpdiensten is een grote hobby van mij en ik doe dit al van jongs af aan. Ik woon in Gouda en fotografeer dan ook voornamelijk in de regio Gouda en Gouwe IJssel, soms wil ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Ik ben ooit begonnen met foto's maken op mijn mobieltje en nu jaren later gebruik ik mijn Nikon D7200 met een Nikkor 18-300mm. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten