Politie zoekt in de wijk naar inbreker na poging inbraak nabij Broekveldselaan in Bodegraven

Bodegraven – Deze avond werd de politie van bureau Gouda gealarmeerd voor een heterdaad inbraak in Bodergaven.

Ter plaatse bleek er bij een woning nabij de Broekveldselaan/Klaproos een poging tot inbraak te hebben plaatsgevonden. De verdachte is direct na zijn actie gevlucht. De politie heeft met meerdere voertuigen het gebied rond de woning afgesloten en is op zoek gegaan naar de verdachte. Deze is helaas niet meer in de omgeving aangetroffen.

Tijdens de zoekactie stuitte de politie op een persoon nabij een voertuig. De politie heeft de persoon gecontroleerd en het voertuig in beslag genomen. Wat hiervan de reden is is ons onbekend. De politie doet nog onderzoek.

Foto’s: Lars van der Toorn

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Lars van der Toorn. Sinds 2014 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Gouda en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten