Kind gewond na fietsen van roltrap bij winkelcentrum Gouweplein in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op maandagmiddag is een kind gewond geraakt nadat hij van de roltrap was gefietst bij winkelcentrum Gouweplein. Hij botste hard tegen de glazen pui bij de Oude Dreef.

In de glazen pui zitten schuifdeuren, maar die gaan niet snel genoeg open voor een fietser. De jongeman botste dan ook hard tegen deze deuren. Hij hield er een flinke hoofdwond aan over en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De schuifdeuren zijn geheel ontzet en het winkelend publiek kon dan ook niet meer via deze weg vanuit de garage en het winkelcentrum de Oude Dreef op.

Voorheen was de doorgang open en werd er veel gefietst op de roltrap. Mede om die reden zijn er meerdere papiertjes opgehangen dat het een wandelgebied betreft. Helaas mocht dat in dit geval niet baten.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten