Ongeval tussen scooter en fietser, Oosteinde Moordrecht

MOORDRECHT – Op maandagochtend is er een ongeval gebeurd op het Oosteinde in Moordrecht. Hierbij waren een scooter en een fietser betrokken.

Het ongeval gebeurde terwijl de scooter de fietser wilde passeren. Mogelijk wilde de fietser afslaan naar De Schakel, waar hij uiteindelijk ook zijn fiets heeft neergezet en tevens naar binnen was gegaan. De bestuurder van de scooter is enige tijd gecontroleerd in de gealarmeerde ambulance, maar uiteindelijk hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis. Wel liep hij erg mank. Nadat de jongen de ambulance uit was, konden de hulpdiensten weer retour.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten