Weg afgesloten na dodelijk ongeval, Oostkanaalweg / N460 Aarlanderveen

AARLANDERVEEN – Even na 4 uur ‘s middags is er een ernstig ongeval gebeurd op de Oostkanaalweg (N460) bij Aarlanderveen. Een personenauto en een vrachtwagen kwamen hier frontaal met elkaar in botsing.

De bestuurder van de personenauto is bij het ongeval om het leven gekomen. De chauffeur van de vrachtwagen bleef (fysiek) ongedeerd. De N460 werd na het ongeval afgesloten voor al het verkeer, mede voor het uitgebreide onderzoek van de politie. De VOA heeft hierbij hulp gekregen van de politiehelikopter, die vanuit de lucht overzicht foto’s heeft gemaakt. Ook zijn er schermen geplaatst rondom de locatie.

Foto’s: Ingezonden & John Wiersma (JOVIMedia)

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken
                                      

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten