Flinke schade bij aanrijding N207 Alphen aan den rijn

ALPHEN AAN DEN RIJN – Zondagmorgen 1 april rond 10.25 uur is een automobilist tegen een stilstaand voertuig gereden op de N207 bij Alphen aan den Rijn.

De bestuurder reed onder invloed, volgens gestopte getuigen zou de bestuurder eerder slingerend op de Alphenseweg hebben gereden. De politie heeft de bestuurder aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De auto’s zijn geborgen door een bergingsbedrijf.

Foto’s : Jasper van Reenen

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten