Brandweer verricht drie keer in 24 uur metingen aan de Pluimzeggekreek in Leiderdorp

LEIDERDORP – Vrijdagmorgen 13 april rond 7.55 uur heeft de brandweer voor de derde keer in 24 uur metingen verricht in de Pluimzeggekreek in Leiderdorp.

Gisteren aan het einde van de dag werden in de deze straat meerdere woningen ontruimd door in verband met een gaslucht. Enkele uren later werd in het woonblok wederom een gaslucht geroken. Maar er werd geen gas gemeten en de brandweer heeft voor de zekerheid ook nog gemeten op koolmonoxide maar ook dat werd niet waargenomen. Vanochtend heeft de brandweer weer metingen verricht, maar ook nu werd geen gas gemeten. Volgens de bewoners roken zij een soort van gaslucht, terpentine en nog een bepaalde lucht in hun badkamer en hal. Liander is gekomen om metingen te verrichten naar de vreemde lucht.

Foto’s : Ingezonden foto

20180413083937.jpg

20180413083938.jpg

20180413083939.jpg

20180413083940.jpg

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten