Schuur volledig uitgebrand op de ‘S-Gravenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Zondagmiddag 15 april werd de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand op de ‘S-Gravenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ter plaatse stond een schuur volledig in brand.

De brandweer schaalde al vrij snel op naar het sein middelbrand waarop meer brandweer eenheden ter plaatse kwamen. De vlammen sloegen hevig om zich heen en al er was al snel duidelijk dat de schuur niet meer gered kon worden. Met meerdere stralen heeft de brandweer de brand kunnen blussen. Over de oorzaak van de brand is niks bekend, er wordt rekening gehouden met brandstichting.

Foto’s : Franklin Coenen

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten