Schuur volledig uitgebrand op de ‘S-Gravenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Zondagmiddag 15 april werd de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand op de ‘S-Gravenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ter plaatse stond een schuur volledig in brand.

De brandweer schaalde al vrij snel op naar het sein middelbrand waarop meer brandweer eenheden ter plaatse kwamen. De vlammen sloegen hevig om zich heen en al er was al snel duidelijk dat de schuur niet meer gered kon worden. Met meerdere stralen heeft de brandweer de brand kunnen blussen. Over de oorzaak van de brand is niks bekend, er wordt rekening gehouden met brandstichting.

Foto’s : Franklin Coenen

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Franklin Coenen. Ik fotografeer al een lange tijd het werk van hulpdiensten en ik doe dit sinds maart 2015 voor 112HM. Het fotograferen van hulpdiensten is een grote hobby van mij en ik doe dit al van jongs af aan. Ik woon in Gouda en fotografeer dan ook voornamelijk in de regio Gouda en Gouwe IJssel, soms wil ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Ik ben ooit begonnen met foto's maken op mijn mobieltje en nu jaren later gebruik ik mijn Nikon D7200 met een Nikkor 18-300mm. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten