Oudere dame gewond na val met de fiets Beatrixlaan Warmond

WARMOND – Zaterdagavond 14 april rond 23.32 uur is een fietsster gevallen op de Beatrixlaan in Warmond.

Een dame op leeftijd heeft tijdens het fietsen een stoeprand geraakt en is hierbij ten val gekomen. Mensen die het zagen gebeuren hebben direct 112 gebeld en eerste hulp verleend. De vrouw is mogelijk door de val enige tijd buiten bewustzijn geweest. Toen de vrouw weer bij bewustzijn kwam wist zij zich niets te herinneren van haar val.

De hulp van de omstanders is overgenomen door het ambulancepersooneel wat in elk geval een hoofdwond constateerde wat ter plekke verbonden is. De vrouw is voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie zal de fiets van de dame thuisbrengen en de familie in kennis stellen.

Foto’s : Ingezonden foto

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten