Woning vol rook door broeiende schoonmaakdoeken op de Vasco da Gamalaan in Gouda

GOUDA – Zaterdagavond 14 april werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand op de Vasco da Gamalaan in Gouda. Bij aankomst van de brandweer bleek de woning vol rook te staan.

De brandweer heeft de woning betreden en ontdekte de oorzaak van de rookvorming. De bewoners zouden de vloer hebben schoongemaakt met schoonmaakdoekjes met daarop een soort olie. Deze doekjes werden weggegooid in een prullenbak en deze zijn gaan broeien. Met behulp van een overdrukventilator kon de rook al snel uit de woning gezogen worden waarop de brandweer retour kon. Salvage is in kennis gesteld om de bewoners te helpen met de afhandeling van dit incident.

Foto’s : Franklin Coenen

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten