Politie houd grote zoektocht naar gevluchte inbrekers Schoolstraat Voorschoten

VOORSCHOTEN – Zondagavond 15 april rond 19.30 uur werd de politie gealarmeerd voor een heterdaad inbraak bij een slagerij aan de Schoolstraat in Voorschoten. Hier waren drie verdachten bij een slagerij aan het inbreken, zij hadden de ruit ingegooid. Of zij iets buit hebben gemaakt is niet bekend.

De politie opende direct een grote zoektocht. Via Burgernet vroeg de politie uit te kijken naar drie getinte jongens die weg zijn gevlucht richting de Raadhuislaan en Koningin Julianalaan. Zij zijn gevlucht op een fiets en scooter. Eén draagt een helm met rode duivelsoortjes.

Rond 20.30 uur heeft de politie één verdachte aangehouden voor deze inbraak. Naar de twee anderen is men nog op zoek. Bij de zoektocht krijgt de politie ondersteuning van de politiehelikopter.

Foto’s : Wouter Hoeben

20180415201658.jpg

20180415201659.jpg

20180415201660.jpg

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten