Auto belandt op zijn kant na botsing Rijksweg A20 Moordrecht

MOORDRECHT – Dinsdagmiddag 17 april rond 14.10 uur is een ongeval gebeurd tussen twee voertuigen op de rijksweg A20 ter hoogte van Moordrecht.

Door de aanrijding is een voertuig op de zijkant beland. Gelukkig bleef het alleen bij materiële schade. Een berger heeft beide voertuigen geborgen. Ten tijde van het ongeval was er maar 1 rijstrook beschikbaar dit zorgde voor de nodige verkeershinder.

Foto’s : Stefan Vermin

20180417153021.jpg

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Stefan Vermin, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2013 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Mijn motivatie om incidenten te fotograferen is het vastleggen van het werk dat alle hulpverleners met veel passie en gedrevenheid doen, zich inzetten voor andere zodat levens kunnen worden gered, schade kan worden beperkt en meer ongelukken kunnen worden voorkomen. De geoliede machine die iedere keer weer op gang komt, dag of nacht, om mensen te helpen is datgene wat mij drijft om hun werk vast te leggen. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten