Persoon zwaargewond na aanrijding tussen scooter en snorfiets, Oude Dreef Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op dinsdagochtend is er een ernstig ongeval gebeurd op de Oude Dreef in Waddinxveen. Nabij de onderdoorgang van het spoor kwamen een snorfiets en een scooter met elkaar in botsing. De hulpdiensten werden hiervoor groots opgeroepen, waaronder een traumahelikopter.

De bestuurder van de snorfiets is dusdanig gewond geraakt dat hij/zij met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. De trauma-arts is meegegaan in de ambulance. De andere bestuurder kwam er ogenschijnlijk zonder kleerscheuren vanaf. Wel moest hij mee naar het politiebureau, wat lopend gebeurde. De politie heeft naderhand uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Het betreft wel een vrij onoverzichtelijk punt als er een voertuig parallel aan het spoor heeft gereden. Het verkeer had enige overlast door de opgestelde hulpverleningsvoertuigen. Fietsers moesten een klein stukje om fietsen.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten