Fietser gewond na aanrijding op berucht kruispunt Goudkade/Koningin Wilhelminaweg in Gouda

GOUDA – Aan het einde van de ochtend werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op het inmiddels beruchte kruispunt Goudkade/Koningin Wilhelminaweg in Gouda. 

Ter plaatse had er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een personenauto, de fietser raakte hierbij gewond. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ook was de traumahelikopter gealarmeerd maar deze werd boven het incident afgemeld. Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis. De VOA kwam ter plaatse en deed onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Het overige verkeer ondervond veel hinder door het gedeeltelijk gestremde kruispunt.

Foto’s: Franklin Coenen

Over de Auteur

Hallo, ik ben Franklin Coenen en na bijna 4 jaar actief te zijn geweest ben ik inmiddels gestopt met mijn werkzaamheden bij 112HM. Mijn collega's blijven u voorzien van nieuws uit de regio. Ik wens u een prettig verblijf op de site.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten