Oververhitte remmen van brandstofvervoer bij melding voertuigbrand op de A12 bij Reeuwijk

Reeuwijk – Deze avond werd rond kwart over 6 de brandweer gealarmeerd voor een melding voertuigbrand op de A12 bij Reeuwijk.

Ter plaatse zou er spraken zijn van brand bij de remmen van de vrachtwagen. De remmen van een vrachtwagen met brandstofvervoer oververhit te zijn. Hierdoor kwam er rook- / stoomontwikkeling van de vrachtwagen. De brandweer heeft ter plaatse de remmen gekoeld. Na het incident werd één rijstrook afgesloten voor het verkeer. Een berger heeft de vrachtwagen afgesleept.

Foto’s: Remco F. Gerritsen & Duncan Kraaijer

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Lars van der Toorn. Sinds 2014 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Gouda en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten