Gaslek na werkzaamheden op bedrijventerrein Gouwepark te Moordrecht

MOORDRECHT – Op maandagmiddag is er tijdens graafwerkzaamheden op de Centrumbaan in Moordrecht een gaslekkage ontstaan. Er was een sterke gaslucht te ruiken door het lek. De brandweer en Stedin werden hierop opgeroepen.

Stedin was er vrij snel en ging direct aan de slag om het gat te dichten. De brandweer bleef stand-by staan. Na enige tijd was het veilig genoeg om zonder brandweer verder te kunnen. Na enige tijd was het gat dicht. Zover bekend hebben de bedrijven niet zonder gas gezeten.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten