Gewonde en urenlange afgesloten weg na botsing op de Provincialeweg – N207 bij Bergambacht

BERGAMBACHT – Maandag 7 mei rond 16:15 werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Provincialeweg (N207) bij Bergambacht. Al snel werd een tweede ambulance ook gealarmeerd. Tussen de rotonde met de Tussenlanen en de kruising met de Kadijk bleek een aanrijding plaats te hebben gevonden tussen een bestelbus en een personenauto.

De personenauto klapte door de botsing ook nog tegen een boom en kwam daar tot stilstand. In ieder geval één inzittende van de personenauto raakte gewond en is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder en bijrijder van de bestelbus kwamen met de schrik vrij.

Vrijwel direct na het ongeval werd de N207 tussen de eerder genoemde kruisingen volledig afgesloten. Dit zorgde voor een flinke verkeerschaos in de spitstijd. Rond 18:00 kwam de VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) van de politie ter plaatse om de aanrijding in beeld te brengen en de precieze oorzaak te onderzoeken. Volgens omstanders kwam het busje op de verkeerde weghelft terecht met de botsing tot gevolg.

Rond 19:15 was het onderzoek inmiddels afgerond en had de berger de zwaar gehavende voertuigen op zijn vrachtwagen staan. Nadat de weg nog was schoongeveegd werd de N207 weer vrijgegeven. Het verkeer kon tijdens de afhandeling van het ongeval om en om over de parallelweg.

Foto’s: Marco van Bemmel

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten