Fietser overleden na ongeval met auto, A. v. Rijckevorselweg (N219) Capelle a/d IJssel

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Op maandag 7 mei rond 10.45 uur heeft er op de Abram van Rijckevorselweg in Capelle a/d IJssel een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een fietser. Vele hulpdiensten werden opgeroepen, waaronder de traumahelikopter.

De hulpdiensten hebben na aankomst zich direct ontfermd over het slachtoffer nadat zij ter plaatse waren. De fietser is enige tijd op straat behandeld en vervolgens “ingepakt” en uiteindelijk per brancard de ambulance ingereden. Deze is met spoed en met de trauma-arts naar een ziekenhuis vertrokken.

Vele hulpdiensten werden opgeroepen, omdat het een grensgeval betrof. De aanrijding vond plaats in Capelle, maar de auto kwam tot stilstand op de Schielandweg in Nieuwerkerk a/d IJssel. Mede daarom rukten zowel twee ambulances vanuit de meldkamer Rotterdam als twee ambulances vanuit Hollands-Midden uit en ook van beide regio’s werd de brandweer ingezet voor een AED inzet.

De weg werd na het ongeval volledig afgesloten. De VOA heeft onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval. Op de bewuste kruising, met de Blaardorpseweg, staan wel verkeerslichten.

Update 9 mei: het slachtoffer, een 83 jarige Rotterdammer, is op dinsdagavond aan zijn verwondingen overleden.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten