Drie gewonden na ongeval, Provincialeweg Oost – N228 Haastrecht

HAASTRECHT – Tijdens de ochtendspits is er een ongeluk gebeurd op de Provincialeweg Oost bij Haastrecht. Hierbij waren een bestelbus, personenauto en een vrachtwagen betrokken.

Het ongeval zou zijn gebeurd toen één van de voertuigen af wilde slaan. De overige twee voertuigen zijn hier vervolgens bovenop gereden. In eerste instantie was er sprake van twee gewonden, maar nadat de derde betrokkene niet goed werd, is hij ook per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht. De VOA heeft onderzoek verricht. Vervolgens konden de voertuigen geborgen worden. Het overige verkeer heeft hinder ondervonden na het ongeluk.

Foto’s: Remco F Gerritsen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten