Middelbrand door autobrand in garage naast woningen, Ganzenhof Ouderkerk a/d IJssel

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL – Donderdagavond 10 mei om 23:15 werd de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Ganzenhof in Ouderkerk a/d IJssel. Er bleek een auto in een garagebox in brand te staan.

De garage zit aan twee kanten aan een woning vast wat de kans op overslag zeer groot maakte. Hierop werd er middelbrand gemaakt en kwam o.a. brandweer Krimpen a/d IJssel ter plaatse.

Door snel ingrijpen van de brandweer bleef de brand beperkt tot de auto en de garage zelf. Eén woning liep wel rookschade op. De auto en garage zijn beide zwaar beschadigd.

Er vielen bij de brand geen gewonden.

Foto’s: Marco van Bemmel

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten