Auto volledig uitgebrand op de Oostpolderweg te Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op zondagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Oostpolderweg in Waddinxveen. Bij het ter plaatse komen bleek een auto volledig in lichterlaaie te staan.

De brandweer zette twee stralen hoge druk in waarmee de vlammenzee snel bedwongen was. Ondanks dit snelle ingrijpen kon men niet voorkomen dat de auto verloren ging. De oorzaak is onbekend, maar opzet wordt niet uitgesloten. De brand trok veel bekijks van omwonenden.

Foto’s: Rob de Jong & Duncan Kraaijer
Video: Rob de Jong

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten