Flinke brand nabij container op camping aan de Provincialeweg West in Haastrecht

Haastrecht – Even voor half 9 deze avond werden de brandweer van post Haastrecht en de politie gealarmeerd voor een buitenbrand op de camping aan de Provincialeweg West in Haastrecht.

Ter plaatse bleek dat er nabij een container een flinke stapel hout in brand stond. De brandweer is zonder spoed ter plaatse gekomen en heeft direct met een straal hoge druk de brandhaard bestreden. Na enige tijd blussen was de brand gedoofd en kon er worden begonnen met het nablussen. Nadat deze klus geklaard was kon de brandweer inpakken en retour kazerne.

Hoe de brand op het terrein van de camping is ontstaan is ons onbekend.

Foto’s: Remco F. Gerritsen

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Lars van der Toorn. Sinds 2014 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Gouda en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten