Gewonde na ongeval met drie voertuigen, Burg. v. Reenensingel Gouda

GOUDA – Tijdens het begin van de avondspits heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Burgemeester van Reenensingel nabij de de Gentsestraat. Hierbij waren drie voertuigen betrokken.

Er is in ieder geval één persoon door ambulance meegenomen. Het verkeer had nauwelijks hinder van het ongeluk, aangezien de voertuigen op de Gentsestraat geparkeerd konden worden. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten