Fietser geschept en raakt gewond Sandifortdreef Leiden

LEIDEN – Maandagmiddag 4 juni rond 12.30 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Sandifortdreef in Leiden. Een overstekende fietser is aangereden door een auto

Een toevallig voorbij rijdende ambulance is gestopt en het personeel heeft het slachtoffer behandeld en uiteindelijk naar het ziekenhuis vervoerd. De fiets is door de politie op een veilige plaats gestald.

Foto’s : Ingezonden foto

20180604130249.jpg

 

20180604130251.jpg

20180604130252.jpg

20180604130253.jpg

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. Vincent

    Ik ken de situatie daar. Het zou op zich een overzichtelijke plek moeten zijn, maar in de praktijk valt het vies tegen. Zowel bij oprijden als verlaten van de rotonde moet je links en rechts kijken. Aanstormende fietsers slaan ineens af de rotonde op, zonder richting aan te geven. En dan heb je ook nog meerdere rotondes en kruisingen achter elkaar. Ondanks zorgvuldig kijken, miste ik 2 fietsers. Het was maar goed dat ik nog een paar extra ogen in de auto had. (ervaren bestuurder met 20 jaar schadevrij)

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten