Woning zonder gas door lekkage na graafwerkzaamheden, Noordkade Waddinxveen

WADDINXVEEN – De brandweer van post Gouda werd op maandagochtend gealarmeerd voor een gaslekkage op de Noordkade in Waddinxveen. Bij graafwerkzaamheden was een leiding geraakt.

Het betrof een woningaansluiting, waardoor alleen de betreffende woning zonder gas kwam te zitten. De werkzaamheden werden uitgevoerd om kabels aan te leggen. Stedin heeft het lek gedicht, maar vanwege een andere klus duurde het even voordat deze maatschappij er was. Al die tijd heeft de brandweer stand-by gestaan en was de Noordkade tussen de Oranjelaan en de Willem de Zwijgerlaan afgesloten.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten