Bestuurder personenauto aangehouden na omrijden afzetting en aanrijden verkeersregelaar, Persant Snoepweg Leiderdorp

LEIDERDORP – Dinsdagmiddag 5 juni omstreeks 12.00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising Persant Snoepweg met de Van Der Valk Bouwmanweg in Leiderdorp.

Een automobilist is met hoge snelheid door de afzetting van de Leiderdorpse brug gereden en heeft hierbij de afzetting omvergereden waarna zij spookrijdend richting de kruising reed. Aldaar kreeg de automobilist op de kruising een stopteken van een verkeersregelaar. In eerste instantie stopte het voertuig. Vanuit het niets gaf de bestuurder echter gas en reed de verkeersregelaar aan. Ondanks verwoede pogingen van verkeersregelaars het voertuig klem te rijden, ramde het voertuig meerdere objecten waarna zij er met hoge snelheid vandoor ging.

Doordat de automobilist met hoge snelheid vanaf het zand de recent aangelegde weg op reed, heeft het rechter voorwiel van het voertuig aanzienlijke schade opgelopen.
Mede hierdoor is het voertuig tot stilstand gekomen. De bestuurder van het voertuig is aangehouden.

Foto’s : Ingezonden foto

20180605170033.jpg

20180605170034.jpg

20180605170035.jpg

20180605170036.jpg

20180605170037.jpg

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. D.H.

    Het duurt te lang allemaal, deze reconstructie van de Persant Snoepweg. Mensen ergeren zich kapot aan de vertragingen en omleidingen welke minimaal nog tot 22 juni zullen duren. De gemeente geeft niet thuis als men klaagt over de lange afsluiting van deze belangrijke én, in de spits zeer drukke weg.
    Het gedrag van de automobilist wil ik niet goedpraten, maar het was wachten op een incident zoals deze. Werk verdorie 24/7 aan een druk verkeerspunt zoals men in de landen om ons heen ook doet. Dan had het werk hier allang af geweest!

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten