Brand in aanbouw van woning, 1e H van Alphenstraat Gouda

GOUDA – In de nacht van vrijdag op zaterdag werd de brandweer van post Gouda gealarmeerd voor een woningbrand aan de Tweede Kade. Deze straat bleek niet te kloppen; er bleek een brand te zijn in een aanbouw van een woning aan de Eerste Hieronymus van Alphenstraat.

De brand ging gepaard met een aardige rookontwikkeling. De brand was zelf met een aantal stralen hoge druk snel onder controle. De bewoners konden tijdig hun woning verlaten en raakten niet gewond; ze werden elders opgevangen. Na de brand is het pand nog geventileerd en gecontroleerd op CO. Na een kleine twee uur kon de brandweer terug naar de kazerne.

Foto’s: Remco F Gerritsen 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten